Profiteer nu van onze stapelkorting!
Bij aanschaf vanaf 3 opzetstukken, 10% korting.
Bij aanschaf vanaf 5 opzetstukken, 15% korting.
Combineren is mogelijk

Premium Opzetstukken

Heb jij je seksuele grens wel eens weten te bereiken? Onze premium opzetstukken helpen jou daar graag een handje bij. Of je ze nu solo gebruikt of in combinatie met onze seksmachines….. jij hebt het voor het zeggen met onze 100% veilige en hoge kwaliteit dildo’s, masturbators en accessoires voorzien van zeer solide KlicLok verbinding!

Je hebt een lange, vrije avond voor je liggen. Wat ga je nu eens doen, vraag je jezelf af? Wat als je nu eens dat unieke dildo opzetstuk pakt dat je vorige week hebt binnengekregen? Voorzien van zuignap zodat je ook staand in de badkamer genomen kan worden. Of combineer je je dildo liever met onze hoogste kwaliteit seksmachine voor eindeloos seksplezier. Pak je vandaag die vibrerende dubbele dildo voor jullie als stel of een zuigende masturbator voor jou als man alleen? Jij hebt het voor het zeggen…. Van handige verlengstang en staanders tot flexibele veer en verlengstuk, pocket pussy’s, zuignap dildo en suction cups. Voor welk eindeloos seksavontuur ga jij vandaag?

Wat zijn nu eigenlijk opzetstukken?

Heel flauw, maar het woord opzetstuk zegt het eigenlijk al…. Het is een extra stuk dat je op iets anders kunt ‘zetten’, in de meeste gevallen zijn dit seksmachines. Dat kan een premium dildo van hoogwaardig silicone voor jou alleen of een masturbator, maar ook andere accessoires zoals zuignappen, standaards, flexibele veer en verlengstuk. Door deze opzetstukken op jouw seksmachine te bevestigen, breidt je direct jouw erotische opties uit. Zo kun je jouw seksuele avontuurtje helemaal persoonlijk passend en volledig naar wens maken.

En wat is dan een premium opzetstuk?

Onze premium opzetstukken zijn allemaal bedoeld voor de Premium Seksmachines. Dit zijn opzetstukken van de hoogste kwaliteit materialen zoals 100% medisch goedgekeurde siliconen in allerlei kleuren, maten, dubbel of enkel, anaal en vaginaal, vibrerend en niet vibrerend. Met ons eigen gepatenteerde connectiesysteem KlicLok® zijn de opzetstukken makkelijk op jouw high-end seksmachine te monteren. Doordat deze is voorzien van 8 kanten is deze koppeling extra stevig en niet zomaar los te krijgen. Dit systeem is daarmee 100% veilig en solide.

Ons assortiment unieke opzetstukken
Jouw seksuele belevenissen naar een hoger niveau brengen? Yes oh yes, dat lukt gegarandeerd met de opzetstukken uit deze categorie. Dit zijn unieke opzetstukken van de allerhoogste kwaliteit die je dankzij een rotsvaste KlicLokk connector gemakkelijk en muurvast op onze premium seksmachines vastklikt. Je hebt daarbij de keuze uit dildo opzetstukken, een verzameling accessoires en adapters en masturbators opzetstukken. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek wat je allemaal kunt met deze opzetstukken. Gebruik je ze los of combineer je eindeloos tezamen met je premium seksmachine?

Dit zijn onze dildo opzetstukken

Een groot deel van ons assortiment premium opzetstukken bestaat uit dildo opzetstukken. Je hebt daarbij een ruime keuze uit realistische, fantasy, anale, dubbele en vibrerende dildo’s. Wat daarbij uniek is, is dat de KlicLok connector uit de dildo geschroefd kan worden. Daardoor kun je de dildo ook als normale zuignap dildo op iedere gladde en vlakke ondergrond gebruiken.  Je kunt met deze dildo dus dubbel genieten: in combinatie met een van onze seksmachines én als zuignap dildo! Ook hier is de kwaliteit hoog. Zo zijn de meesten van onze dildo’s gemaakt van 100% medisch goedgekeurde siliconen.

En dit zijn onze accessoires en adapters
Maar je kunt je premium seksmachine ook heel goed uitbreiden met een van de vele KlicLok accessoires en adapters. Deze zijn gemaakt van een hoge en duurzame kwaliteit staal en aluminium voor een extra lange levensduur. Wat dacht je bijvoorbeeld van maximale bewegingsvrijheid tijdens de penetratie? Met de flexibele veer heb jij je handen vrij. Door op de flexibele veer ook nog eens een verlengstuk bij aan te sluiten kun je de seksmachine op veel meer plekken plaatsen. Met de adapters kun je ook je eigen dildo vastmaken. Ook is er een Vac U Lock adapter waarmee je je eigen Doc Johnson kunt bevestigen op de seksmachine. En wat dacht je van onbekende stootopties op het bed of de bank met onze seksmachine standaard?

Tot slot onze masturbators opzetstukken

Om iedereen de meest complete sekservaring te kunnen bieden, hebben wij natuurlijk ook aan de man gedacht. Zodat jij je eenzame momentjes voortaan kunt omtoveren tot een geweldig seksueel avontuur. Zo vind je in ons assortiment ook een verzameling masturbators met gepatenteerde KlicLok connector die jij als man op je premium seksmachine kunt aansluiten. Maar daarnaast zijn deze pocket pussy’s (of in een enkel geval een anus) dankzij hun ongekende zuig, stoot- en vibreermogelijkheden ook prima los te gebruiken. Wist je dat er zelfs een pocket masturbator is die jou met een kreunende vrouwenstem in no time naar je hoogtepunt brengt?

Hoe onderhoud je jouw opzetstukken?

Vrijwel al onze dildo opzetstukken zijn gemaakt van hoogwaardig silicone. Dit is een 100% huidvriendelijk en veilig materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Als je onze premium dildo opzetstukken, accessoires en masturbators gebruikt, dan raden we je aan om de speciale ToyCleaner te gebruiken. Dit remt de groei van bacteriën. Spuit daarvoor je dildo in, spoel deze af met water en dep het daarna droog met een zachte, schone (pluisvrije) doek. Voor een nog soepelere ervaring kun je ook een condoom met onze Hismith® Glijmiddel op Waterbasisgebruiken.

Waarom premium opzetstukken kopen?

Heb je altijd al willen onderzoeken waar jouw grenzen liggen in bed? Wil jij ervaren hoe het is om voor de zoveelste keer onuitputtelijk klaar te komen? Breid dan jouw seksuele mogelijkheden uit met onze premium opzetstukken die heel goed los, maar ook uitstekend gecombineerd kunnen worden. Klik ze vast op onze premium seksmachine en jij weet straks niet waar je het zoeken moet. Zuigen, stoten, genomen worden, anaal, vaginaal of samen? Het kan allemaal als je kiest voor onze hoogwaardige masturbators, accessoires of premium dildo. En om jouw mogelijkheden nog verder uit te breiden, bieden we een leuke stapelkorting als je drie stuks of meer uit deze categorie besteld. Zo kun je genieten van een hoge kwaliteit unieke opzetstukken tegen een scherpe prijs. Naar bed gaan, was nog nooit zo aantrekkelijk!