Profiteer nu van onze stapelkorting!
Bij aanschaf vanaf 3 opzetstukken, 10% korting.
Bij aanschaf vanaf 5 opzetstukken, 15% korting.
Combineren is mogelijk
Vac U Lock Adapter KlicLok
€34,95
Seksmachine Stand
€299,95
Voeding voor Pro Modellen
€39,95
Zuignap Adapter Large KlicLok
€39,95
Zuignap Adapter Large KlicLok
€39,95
Zuignap Adapter Medium KlicLok
€34,95
Zuignap Adapter Medium KlicLok
€34,95
KlicLok naar 3XLR Adapter
€24,95
Zuignap Adapter Medium KlicLok
€34,95

En dit zijn onze accessoires en adapters
Maar je kunt je premium seksmachine ook heel goed uitbreiden met een van de vele KlikLoc accessoires en adapters. Deze zijn gemaakt van een hoge en duurzame kwaliteit staal en aluminium voor een extra lange levensduur. Wat dacht je bijvoorbeeld van maximale bewegingsvrijheid tijdens de penetratie? Met de flexibele veer heb jij je handen vrij. Door op de flexibele veer ook nog eens een verlengstuk bij aan te sluiten kun je de seksmachine op veel meer plekken plaatsen. Met de adapters kun je ook je eigen dildo vastmaken. Ook is er een Vac U Lock adapter waarmee je je eigen Doc Johnson kunt bevestigen op de seksmachine. En wat dacht je van onbekende stootopties op het bed of de bank met onze seksmachine standaard?

 

En wat is dan een premium opzetstuk?
Onze premium opzetstukken zijn allemaal bedoeld voor de Premium Seksmachines. Dit zijn opzetstukken van de hoogste kwaliteit materialen zoals 100% medisch goedgekeurde siliconen in allerlei kleuren, maten, dubbel of enkel, anaal en vaginaal, vibrerend en niet vibrerend. Met ons eigen gepatenteerde connectiesysteem KlicLok® zijn de opzetstukken makkelijk op jouw high-end seksmachine te monteren. Doordat deze is voorzien van 8 kanten is deze koppeling extra stevig en niet zomaar los te krijgen. Dit systeem is daarmee 100% veilig en solide.

Ons assortiment unieke opzetstukken
Jouw seksuele belevenissen naar een hoger niveau brengen? Yes oh yes, dat lukt gegarandeerd met de opzetstukken uit deze categorie. Dit zijn unieke opzetstukken van de allerhoogste kwaliteit die je dankzij een rotsvaste KlikLock connector gemakkelijk en muurvast op onze premium seksmachines vastklikt. Je hebt daarbij de keuze uit dildo opzetstukken, een verzameling accessoires en adapters en masturbators opzetstukken. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek wat je allemaal kunt met deze opzetstukken. Gebruik je ze los of combineer je eindeloos samen met je premium seksmachine?