Profiteer nu van onze stapelkorting!
Bij aanschaf vanaf 3 opzetstukken, 10% korting.
Bij aanschaf vanaf 5 opzetstukken, 15% korting.
Combineren is mogelijk
Pocket Pussy Opzetstuk KlicLok
€89,95
Pocket Pussy Opzetstuk KlicLok
€44,95
Pocket Pussy Opzetstuk KlicLok
€44,95
Pocket Pussy Opzetstuk KlicLok
€79,95
Pocket Pussy Opzetstuk KlicLok
€39,95
Pocket Pussy Opzetstuk KlicLok
€39,95
Pocket Pussy Opzetstuk KlicLok
€44,95
Pocket Pussy Opzetstuk KlicLok
€44,95

Masturbators opzetstukken

Om iedereen de meest complete sekservaring te kunnen bieden, hebben wij natuurlijk ook aan de man gedacht. Zodat jij je eenzame momentjes voortaan kunt omtoveren tot een geweldig seksueel avontuur. Zo vind je in ons assortiment ook een verzameling masturbators met gepatenteerde KlikLoc connector die jij als man op je premium seksmachine kunt aansluiten. Maar daarnaast zijn deze pocket pussy’s (of in een enkel geval een anus) dankzij hun ongekende zuig, stoot- en vibreermogelijkheden ook prima los te gebruiken. Wist je dat er zelfs een pocket masturbator is die jou met een kreunende vrouwenstem in no time naar je hoogtepunt brengt?

Hoe onderhoud je jouw opzetstukken?

Vrijwel al onze dildo opzetstukken zijn gemaakt van hoogwaardig silicone. Dit is een 100% huidvriendelijk en veilig materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Als je onze premium dildo opzetstukken, accessoires en masturbators gebruikt, dan raden we je aan om de speciale ToyCleaner te gebruiken. Dit remt de groei van bacteriën. Spuit daarvoor je dildo in, spoel deze af met water en dep het daarna droog met een zachte, schone (pluisvrije) doek. Voor een nog soepelere ervaring kun je ook een condoom met onze Hismith® Glijmiddel op Waterbasis gebruiken.

En wat is dan een premium opzetstuk?

Onze premium opzetstukken zijn allemaal bedoeld voor de Premium Seksmachines. Dit zijn opzetstukken van de hoogste kwaliteit materialen zoals 100% medisch goedgekeurde siliconen in allerlei kleuren, maten, dubbel of enkel, anaal en vaginaal, vibrerend en niet vibrerend. Met ons eigen gepatenteerde connectiesysteem KlicLok® zijn de opzetstukken makkelijk op jouw high-end seksmachine te monteren. Doordat deze is voorzien van 8 kanten is deze koppeling extra stevig en niet zomaar los te krijgen. Dit systeem is daarmee 100% veilig en solide.

Ons assortiment unieke opzetstukken

Jouw seksuele belevenissen naar een hoger niveau brengen? Yes oh yes, dat lukt gegarandeerd met de opzetstukken uit deze categorie. Dit zijn unieke opzetstukken van de allerhoogste kwaliteit die je dankzij een rotsvaste KlikLock® connector gemakkelijk en muurvast op onze premium seksmachines vastklikt. Je hebt daarbij de keuze uit dildo opzetstukken, een verzameling accessoires en adapters en masturbator opzetstukken. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek wat je allemaal kunt met deze opzetstukken. Gebruik je ze los of combineer je eindeloos samen met je premium seksmachine?