Dildo en Anus Masturbator
€49,95
Dildo en Anus Masturbator
€49,95
Zuignap Dildo 31 cm
€59,95
Zuignap Dildo XXL 32,5 cm
€59,95
Zuignap Dildo 24 cm
€59,95
Fantasy Zuignap Dildo 25 cm
€64,95
Zuignap Dildo XL 30 cm
€34,95
Zuignap Dildo XL 30 cm
€34,95
Zuignap Dildo XXL 40 cm
€44,95
Zuignap Dildo 34 cm
€39,95

Wat is een Dildo?

De dildo bestaat in vele uitvoeringen. Een dildo is een van de meest bekende seksspeeltjes. Er bestaan dildo’s in verschillende vormen en maten. Vaak lijken dildo’s op een echte penis. Dildo’s zijn gemaakt van verschillende materialen. Een dildo is niet elektrisch. Vibrators daarentegen wel. Deze kunnen vaak ook bewegen, trillen en stoten. Er zijn ook vibrators in de vorm van een Dildo. Dit noemt men Dildo Vibrators. 

Van welk materiaal worden dildo's gemaakt? 

Rubber, PVC, TPU met weekmakers: goedkoop, poreus en moeilijk schoon te maken. Kan voor huidirritatie zorgen.
Elastomeren: flexibel, minder poreus dan de vorige categorie.
RVS, metaal en glas: dildo’s zijn duur en zeer hard, gemakkelijk schoon te maken, worden vaker gebruikt door gevorderden.
Siliconen (medisch): dildo’s zijn duurder en hebben een stevige structuur, zijn eenvoudig schoon te maken, voelen prettig aan en zijn 100% body safe en daardoor huidvriendelijk. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat deze dildo’s niet te gebruiken zijn met glijmiddel op siliconenbasis. Enkel op waterbasis zoals ons glijmiddel op waterbasis

Anaal Dildo

De anaal dildo is speciaal ontworpen voor anale penetratie. Deze heeft een andere vorm dan de andere dildo's uit deze categorie. De anaal dildo heeft een smal uiteinde waardoor je deze makkelijker kan inbrengen. Dit zodat je de dildo niet volledig in je anus kan verdwijnen met alle ongemakken en risico's van dien.

Dubbele Dildo

De dubbele dildo kan aan twee kanten tegelijk gebruikt worden. Je kan met de dubbele dildo zowel vaginaal als anaal penetreren. Tegelijk met je partner gebruiken? Dat is mogelijk met de dubbele dildo. 

Glazen Dildo 

Zoals de naam al aangeeft, deze dildo is gemaakt van glas! Gemaakt van glas? Is dat wel veilig? Je hoeft je hier geen zorgen om te maken. Glazen dildo's zijn gemaakt van zeer sterk glas en breken niet zomaar. De glazen dildo's hebben zelfs wat voordelen ten opzichte van de andere dildo's. Over het algemeen zijn deze dildo's veel gladder dan normale dildo's en glijden daarom makkelijk naar binnen. Tevens kan je de meeste dildo's van glas koelen met zeer koud water of juist verwarmen met heel heet water. Glijmiddel op siliconenbasis of glijmiddel op waterbasis? Het kan allebei bij een glazen dildo. 

XL Dildo

Dildo's die onder de XL categorie vallen zijn gemaakt voor mensen die meer willen. Deze dildo's hebben meer lengte, zijn dikker, meer volume en stimulatie van een andere orde. De XL dildo's beginnen bij ons vanaf +25cm Glijmiddel op waterbasis is altijd aan te raden voor optimaal gebruik.