Rabbit Vibrator Verwarmd
€39,95
G-Spot en Clitoris Vibrator
€39,95
G-Spot en Clitoris Vibrator
€39,95
Roterende Dildo Vibrator
€69,95
Roterende Dildo Vibrator
€69,95
Roterende Dildo Vibrator
€69,95
Rabbit Vibrator Verwarmd
€39,95
Stotende Vibrator
€59,95
Stotende Vibrator Zuignap
€69,95
Stotende Vibrator
€59,95
Vibrator Tongvormig
€39,95

Wat is een Vibrator?

De vibrator is het meeste bekende seksspeeltje. Dit apparaat dat trilt, wordt vooral gebruikt door vrouwen. Een vibrator is een elektrisch speeltje dat trillingen geeft, en te verkrijgen is in allerlei soorten en maten. De vibrator stimuleert de vagina, clitoris, G-spot, schaamlippen of tepels. Bij mannen de penis, balzak, anus en uiteraard de P-spot. Koppels gebruiken de vibrator ook om elkaar te masseren. De vibrator wordt voornamelijk door vrouwen gebruikt, maar begint ook steeds meer populariteit onder de mannen te vergaren. Sommige werken op batterijen, maar tegenwoordig werken de meeste met een oplader. Deze vibrators zijn voorzien van een ingebouwde batterij zijn daardoor duurzamer en voorzien van meer functies. De vibrator varieert in grootte, vorm en functies en materiaal. De meeste vibrators kunnen worden schoongemaakt met water en een beetje zeep, echter zijn er ook genoeg schoonmaaksprays te verkrijgen om je speeltjes hygiënisch schoon te houden.

Vibrators, waar moet deze aan voldoen?

Waar worden vibrators van gemaakt: Pvc, siliconen, plastic, rubber. Hoeveel snelheden: 1 of 2 of variërend? Netstroom, oplaadbaar of batterijen: Vibrators op elektriciteit kunnen harder trillen, daarna oplaadbare modellen. Op batterijen raden wij af.

Stimulatie: vaginaal, clitoris, G-spot, uitwendig, anaal.
Geluid: zoemende, stille of vibrators die veel geluid produceren. 
Uitvoering: realistische vibrators of eerder functionele modellen.

Basic vibrator voor beginners? Of een Luxe-versies met extra functionaliteiten Vibrators die ontworpen zijn als gebruiksvoorwerpen bv. een lippenstift. Speelse vibrators met felle kleuren. Exemplaren met gezichtjes of diertjes.

Is een Vibrator hetzelfde als een Dildo?

Nee dat is niet hetzelfde. Een vibrator wordt nog wel eens verward met een dildo. Een vibrator werkt op batterijen of op elektriciteit en vibreert, een dildo doorgaans niet. Daarnaast is een vibrator minder gericht op penetratie terwijl dat bij een dildo het hoofddoel voor gebruik is. Tegenwoordig zijn er wel dildo vibrators te verkrijgen.

Wand Vibrator

De Wand vibrator komt in verschillende modellen met krachtige vibraties. In eerste instantie is de Wand vibrator niet ontworpen als sekstoy maar als massageapparaat voor lichaamsmassage. Deze vibrator lijkt op een microfoon en staat bekend om de extreme kracht die dit apparaat heeft. De Wand vibrator zijn ideaal voor clitoris stimulatie. Dit staat garant voor een knallende ervaring. Vele vrouwen zijn er wild van.

Rabbit Vibrator

De rabbit vibrator is een veel verkochte vibrator. Er zitten een soort van konijnenoortjes op de vibrator die de clitoris stimuleren. Doordat deze flexibel zijn kunnen ze de clitoris stimuleren zodat het andere deel de vagina kan penetreren. Vaak zijn deze vibrators ook nog verwarmd.

Anaal Vibrator

Anaal vibrators zijn te onderscheiden van normale vibrators doordat deze vrijwel altijd een smallere puntige top hebben. Hierdoor kunnen ze makkelijker anaal ingebracht worden. Het uiteinde van de anaal vibrator is dikker zodat deze niet diep in de anus kan blijven steken. Om deze reden is het dan ook ten zeerste af te raden om vaginale vibrators voor anale doeleinde te gebruiken. Doordat er in de anus veel zenuwen uit de erogene zones bij elkaar komen kan dit schade aan je lichaam toebrengen. Het is daarom belangrijk om voor speciale anale vibrators te gebruiken voor anale stimulatie. Je bereikt immers de meeste heftige orgasmes in de anale zone.

Stotende Vibrator

De Stotende Vibrator van Hismith geeft dubbel zoveel plezier als een normale Vibrator.
Deze vibrator kan namelijk niet alleen trillen maar ook stoten. Hierdoor boots je de penetratie van een echte man na wat zorgt voor aangename ervaring. Door de stotende bewegingen en verschillende vibratie standen stimuleer je de G-Spot als geen ander.