Hoe werkt de nieuwe Hismith® Smart App

Indien je een Android toestel hebt open je de ‘Google Playstore’, indien je een iPhone hebt, open dan de ‘App Store’ en type ‘Hismith’ in de zoekfunctie van de store en download vervolgens app. Je kunt de app op diverse talen instellen, zo is de app instelbaar op: Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Frans en Chinees. Voor optimaal gebruikers comfort adviseren wij om de app in te stellen op Engels, dit omdat de app volledig doorontwikkeld is in het Engels. Daarnaast wordt de app ook het meest gebruikt in het Engels waardoor het een ‘actief’ platform is waar men chat en ervaringen deelt. Uiteraard bepaal je zelf in welke taal je de app wilt gebruiken, het is zeer eenvoudig om te switchen tussen de talen, dit doe je door rechtsboven naar de instellingen te gaan en vervolgens naar ‘talen’ te gaan. Op de afbeelding kun je zien hoe deze inlog pagina eruit ziet, zoals je kunt zien zijn de taalinstellingen rechtsboven vindbaar. 

Oneindig genot

De app is zeer geavanceerd en divers in haar functies, zo staan er 8 frequenties ingesteld en komen er dagelijks diverse varianten bij. Via de app is het mogelijk zelf stootfrequenties aan te maken en snelheden te bepalen. Ook is het mogelijk om de machine zowel op afstand als op een compleet andere locatie door iemand anders te laten bedienen. De app maakt het hierdoor mogelijk dat je partner toch nog dichtbij voelt. Hij of zij kan de volledige controle van de machine overnemen. Als je nog een stapje verder wilt gaan dan kun je je laten verleiden door de creativiteit van een ander community-lid op het platform.

Bepaal alles lekker zelf

Maak zelf nieuwe stoorfrequenties aan en sla ze op in de app, ontdek wat voor jou het beste werk en wat jij het lekkerst vindt. Anderen kunnen gebruik maken van de door jou opgeslagen stootfrequenties en andersom. Ook is het mogelijk voor gebruikers uit de Hismith® Community om te liken, reageren, chatten, delen en meer. 

Voordelen van de Hismith® Smart App

  • Bestuurbaar vanaf waar dan ook ter wereld door de besturing op afstand
  • Draag de besturing over aan je partner, minnaar of laat je verrassen door een andere gebruiker
  • Bepaal je eigen stootfrequentie of kies uit de honderden opties die beschikbaar zijn
  • Swipe bediening, bepaal de snelheid door op- en neer te swipen over het scherm
  • Leer van anderen door ervaringen met elkaar te delen, chatten en andere interactie. 
  • Altijd optimaal genieten

Voor welke seksmachines is de applicatie beschikbaar?

De Hismith Smart App is voor alle Hismith Premium Seksmachine beschikbaar. Klik hier om alle Smart App seksmachines te bekijken

Wat heb ik nodig als ik al een van de bovenstaande machines heb?

Het kan natuurlijk zijn dat je al een van onze premium machines in bezit hebt, maar dat deze geen verbinding maakt met de Hismith® Smart APP. Dat komt omdat het bedieningspaneel niet geschikt is voor gebruik met onze Smart App. Het nieuwe systeem beschikt over een Bluetooth ontvanger en het oude systeem niet. Onderstaand hebben we voor jou de benodigde set samengesteld die je kunt vervangen met het huidige bedieningspaneel. Klik op de afbeelding hieronder om naar het juiste product doorgestuurd te worden. 

.Premium Smart App Besturingssysteem inclusief Afstandsbediening

 

Wil je de Hismith® Smart APP downloaden? Klik op een van de onderstaande buttons om het te downloaden op jouw device! 

DOWLOAD ANDROID APP    DOWNLOAD IOS APP